Täällä minä seison pitämässä työhaastattelua keskellä sammaleenvihreää kuusimetsää vieraan ihmisen vauva sylissäni.
- OTE KIRJASTA REKRYTOIJA -

kirja

Rekrytoinnin yllättävä maailma

Rekrytoinnin yllättävä maailma imee mukaansa työelämän kulisseihin ja rekrytoijan värikkääseen arkeen. Rekrytoija on tarinallinen tietokirja, joka paljastaa rekrytoinnin ja työnhaun salat. Se tarjoilee poikkeuksellisen yhdistelmän hykerryttävää työelämäviihdettä ja oivalluksia kaikille, jotka ovat joskus hakeneet tai ovat aikeissa hakea töitä tai ovat muuten tekemisissä rekrytointien kanssa. Kirja on myös henkilökohtainen kasvutarina rekrytoijan työstä, vallasta, vastuusta ja tunteista.

Jos olet lukenut tai kuunnellut kirjan, lämmin kiitos. Jos haluat kirjan omaksi, kokeile täältä:
Rekrytoija kulkee kuin koukuttava tv-sarja: lukijan on pakko saada tietää mitä tapahtuu seuraavaksi tässä mielettömän mielenkiintoisessa maailmassa, jonka keskipisteessä ovat työpaikka, rooli, ja niitä tavoittelevan tai tarjoavan ihmisen tulevaisuus. Kirja valaa lujaa uskoa siihen, että jokaisella ihmisellä on mahdollisuus juuri oikeaan työhön, ja sitä kautta onnellisuuteen. Jokaisen, joka aikoo joskus hakea työpaikkaa tai tehdä joskus jotakin työtä, kannattaa lukea Saanan kirja. En missään tapauksessa päästä omia tyttäriäni työnhakuun ennen kuin he ovat lukeneet sen, sillä Saanan kirjan luettuaan he ajattelevat koko prosessin täysin uudella, mullistuneella tavalla, aivan kuten minäkin. Tämä kirja ei ole työnhakuopas vaan seikkailu.
- Kirjailija Katja Kallio -
Tekstisi oli mun makuun juuri sopivasti kepeä, ja silti asiallinen. Kirja hurmasi erityisesti sillä, että en olisi ikinä uskonut, että rekrytoinnista kaikista maailman asioista - kaikella rakkaudella - saa näin viihteellistä sisältöä irti. Niin siistiä, koska epätavanomaista!
– TOIMITTAJA, TIETOKIRJAILIJA ANNA PERHO -
Olet saanut kirjassa huikean hyvin kuuluviin oman äänesi – Rekrytoija on todella persoonallinen, hauska, inhimillinen ja informatiivinen. Bravo!
– KIRJALLISUUDENTUTKIJA, TIETOKIRJAILIJA SANNA NYQVIST -